Скандал, во Крушево се жалат дека градоначалникот им барал 80 гласови за СДСМ или не им пуштал вода

2 Просмотры
Издатель
Проеска: Скандал, жителите на Крушево се жалат дека градоначалникот им барал да испорачаат 80 гласови за СДСМ или не им пуштал вода за пиење
Коментар на денот | Билјана Проеска
Категория
DeadPool
Комментариев нет.